Bungai Terung'S Generation Logo

8:47 AM Edit This 0 Comments »
Lama udah aku enda ngaga stickers Bungai Terung'S Generation tu..last aku ngaga pan pun taun 2009 ari nya..
Ngenang ke sejarah aku men'Edit'kan clan tau ke lambang Bungai Terung'S Generation tu maya taun 2007 kelia..
keterubah aku ngaga ia simple baka tu aja :-

Udah nya dalam taun 2008 enti enda salah aku..aku ngaga baka ke ba gambar no:3 nya...dah nya, pun taun 2009..baru aku ngaga ia bisi warna merah baka dalam gambar no 4 nya...

Semua gambar logo Bungai Terung's Generation tu bisi di upload aku ngagai Group Friendster aku..peda aja ba Bungai Terung Generation group ba Friendster..
Main-main aja aku ngaga logo tu..tang meda tak mayuh endar bala sida kereta ba sebelah miri ngena sticker tu..bisi gak siko kalo madah suba, ba kuching pan nyau makin di kelala mayuh..HAh..!!
Manah meh..aku ngaga pan ngaga rindu2 aja...

Sekali tu aku dah ngaga logo tu baru agi..Bedau kala di publish aku sebelah menua internet tu..ba Group Bungai Terung's Generation ba friendster pan nadai.

2 igi stail ke bisi riben tu adu aku...Sigi Bungai terung ia enda merekah..sigi gaga aku merekah...



Enda puas ati gak aku meda ia..lalu gaga aku baka tu :-

Tau Order Ditu :-
http://www.rumahpanjai.com/group/tattoopantangkelingai/forum/topics/stickers-bungai-terungs
enjoy the new clan.!!LOL
Group Bungai Terung's Generation ba Friendster:-
http://www.friendster.com/group/tabmain.php?gid=1013157

Cheers,
BoyTattoo

0 Pesan: